نمایش ظرفیت‌های منحصر‌به‌فرد خراسان رضوی در ایران اکسپو ۲۰۲۵ بررسی قیمت خودرو‌های خارجی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | جهش ۵ تا ۹۵ میلیون تومانی قیمت‌ها بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رشد قیمت ایران‌خودرویی‌ها آخرین وضعیت روغن خوراکی در بازار | معاون وزیر کشاورزی: اختلال در عرضه روغن برطرف شد ارزش سهام عدالت چقدر شد؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) برگزاری حدود ۴۹ هزار نفرساعت کارگاه آموزشی رایگان برای مؤدیان در سال ۱۴۰۳ قیمت جدید محصولات ایران خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول هیجان در بورس فروکش کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشدید برخورد قانونی با دست‌کاری کنتور‌های آب در مشهد | پلمب ۴ واحد صنفی معروف (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز موبایل (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آیفون ۱۶ چقدر قیمت دارد؟ + جدول ثبت نام بدون قرعه کشی ۳ محصول سایپا از امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + لینک ثبت نام رشد ۳۰ درصدی تولید شکر ریزش شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نوسان منفی دلار در کانال ۸۲ هزار تومان تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد | اجرا از اول خرداد ۱۴۰۴ + سند وزیر صمت: تجارت جهانی ایران با رشد ۱۱ درصدی به ۱۳۰ میلیارد دلار رسید ارسال پیامک حذف به متقاضیان نهضت ملی مسکن خسارت خودرو‌های سوخته بندر شهید رجایی چگونه جبران می‌شود؟ اقدام غیرمنتظره صاحب‌خانه‌ها در بازار مسکن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود جزئیات طرح جدید برای دهک‌بندی خانوارها اعلام شد قیمت جهانی طلا امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد |طلای جهانی دوباره ریخت کاهش میزان توزیع روغن در بازار مشهد | بازار تشنه روغن نایاب کالاهای گمرک شهید رجایی تا ۲۴ ساعت آینده ترخیص می‌شود پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| اصلاح هیجانی ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی رشد کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرانی در خانواده کوییک و شاهین
سرخط خبرها

آجیل ممتاز و لوکس بیشتر مصرف داخل می شود تا صادرات | مردم ایران آجیل خور تر هستند

  • کد خبر: ۲۱۴۹۴۳
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۳
آجیل ممتاز و لوکس بیشتر مصرف داخل می شود تا صادرات | مردم ایران آجیل خور تر هستند
رییس اتحادیه صنف آجیل و خشکبار مشهد گفت: بهترین پسته معمولا مصرف داخل می‌شود و آجیل مرغوب بر خلاف سایر محصولات مصرف داخل می‌شود تا صادرات.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

علیرضا ممقانی ارزانی در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز در باره بازار آجیل و خشکبار مشهد در آستانه نوروز تصریح کرد: در هیچ یک از اقلام آجیل افزایش قیمت آنچنانی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نداشته ایم به طوریکه قیمت ها روند کاهشی هم داشته است.

به گفته وی، بیشتر اقلام آجیل و خشکبار در کشور تولید می شود برخی اقلام مثل بادام زمینی، بادام هندی و تخمه افتابگردان که در بعضی از آنها مشابه تولید داخل ندارد وارداتی است که با افزایش نرخ دلار این قلم کالا ها هم روند صعودی دارد. البته سال گذشته هم نرخ دلار حدود قیمتی همین عدد بوده است در نتیجه نمی توان انتظار افزایش قیمت قابل توجهی انتظار داشت.

پیش بینی افزایش تقاضا دربازار آجیل و خشکبار

وی افزود: بحث فروش بهاره را در نمایشگاه بین المللی مشهد در پیش داریم اما برای فروش های ویژه سطح شهر هنوز برنامه ریزی صورت نگرفته است. با توجه به اینکه عید نوروز در ماه مبارک رمضان قرار گرفته است و مردم فرصت بیشتری را برای دید و بازدید ها دارند در نتیجه احتمال اینکه مصرف اجیل و خشکبار افزایش پیدا کند زیاد است.

خشکبار بیشتر در شب چله تقاضا دارد تا نوروز

رییس اتحادیه صنف اجیل و خشکبار مشهد یادآو شد: درعرضه آجیل در بازار کمبودی نداریم و این در حالی است که تقاضا هم نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

ممقانی در خصوص بازار خشکبار و میوه خشک تصریح کرد: خشکبار و میوه خشک بیشتر خریداران شب چله را دارد و در عید نوروز مردم مشهد کمتر از خشکبار و بیشتر  از اجیل استفاده می کنند.

آجیل و خشکبار لوکس بیشتر مصرف داخل می‌شود تا صادرات

وی افزود: پسته و مغز فندق که با نرخ یک میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود به عنوان اقلام  ویژه ولوکس در بازار عرضه می‌شود که خریداران خاص خودش را دارد.

به گفته رییس اتحادیه صنف آجیل و خشکبار این شهر، در بازار پسته یک میلیون تومانی و ۵۰۰ هزار تومانی وجود دارد که از نظر کیفیتی با هم تفاوتی ندارد و تنها از نظر ابعاد ریز و درشت بودن آن قیمت گذاری صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه بهترین پسته معمولا مصرف داخل می‌شود یادآورشد:  آجیل بر خلاف سایر محصولات به شکلی نیست که مرغوب‌ترین اقلام آن صادر شود و برعکس  آجیل درجه یک و لوکس بیشتر در بازار داخل مصرف می‌شود.

ممقانی گفت: درآجیل و خشکبار خوشبختانه اجناس لوکسمان در داخل مشهد مصرف می‌شود و آجیل با کیفیت متوسط صادر می‌شود و این موضوع به این دلیل است که مردم ایران آجیل خور‌تر هستند و بیشتر محصولات متوسط صادر می‌شود. با توجه به رقابتی بودن بازار جهانی کالای لوکس مان بر خلاف سایر کالا‌ها مصرف داخل می‌شود.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->